Esküvői ajánlataink

Igen!
Kompromisszum-mentesen

Életetek legszebb napján egyszerűen nincs helye a kompromisszumnak és nem szabad lemondanotok semmiről!
Éppen ezért a D50 úgy lett kialakítva, hogy esküvőtök minden fontos pillanatát meg tudjátok tartani nálunk, egy helyen. Mindezt a belváros szívében, elegáns és impozáns környezetben.

Helyszín

Sokszor okoz fejtörést a jegyespároknak, hogy az esküvő napján a násznép hogyan utazzon át egyik helyszínről a másikra. Nálunk azonban nem kell ezen gondolkodnotok, mindent meg tudtok tartani egy helyen.
Egyházi szertartás saját felszentelt kápolnánkban, polgári szertartás díszes előcsarnokunkban vagy akár az udvaron, vacsora és lagzi tágas és lenyűgöző Esztergom termünkben.

Szállás

A belvárosban egyedülálló módon rendezvényközpontunk igényesen berendezett szobákkal is rendelkezik, így nem kell azon aggódnotok, hogy a vidékről vagy külföldről érkező vendégeiteket hol szállásoljátok el. 32 Standard szoba várja a násznépet, valamint egy ajándék nászutas lakosztály az ifjú párt.
Ezen felül pedig saját őrzött mélygarázsunk is rendelkezésetekre áll, így autóval érkező vendégeiteknek sem kell máshol parkolóhelyet keresniük.

Vendéglátás

Konyhánk minden igény kiszolgálására alkalmas, az esküvői menüt teljesen a Ti kívánságaitok szerint állítjuk össze. A klasszikus lakodalmas fogásoktól a speciális gourmet finomságokig mindent szívesen elkészítünk.

Extra szolgáltatások

A helyszín és catering szolgáltatáson kívül bátran fordulhattok hozzánk egyéb kéréseitekkel is. Ha nem találtatok még dekoratőrt, ceremóniamestert, szertartásvezetőt, DJ-t vagy zenekart, természetesen tudunk nektek ebben is segíteni.
Minden területen vannak kiváló partnereink, így tudunk professzionális szolgáltatókat ajánlani, ha szükséges.
 • Álmodni sem mertünk arról, hogy az esküvőnk tökéletes helyszínét pont a belváros közepén fogjuk megtalálni, de mégis így lett. A D50-ben minden pontosan olyan volt, mint amit elképzeltünk.
  Szilvi & Ádám
  Jegyespár
 • Hónapok óta kerestem csoportfoglalkozásaimhoz egy olyan helyszínt, ami elegáns és igényes, de adottságait tekintve praktikus is. Örülök, hogy rátaláltam a D50 Kulturális Központra.
  Majoros Enikő
  Coach
 • Az egyházi és polgári szertartás, a fotózás, a vacsora, a lagzi minden egyhelyen gördülékenyen lezajlott. A D50 csapata mindenben készségesen és profin segített nekünk az első helyszínbejárástól a másnapi reggeliig. Nagyon nagy könnyebbség volt, hogy a vidéki vendégeknek nem kellett szállást keresnünk és persze külön köszönet az ajándék nászutas lakosztályért!
  Váriné Tóth Brigitta & Vári Mihály
  Jegyespár
 • Cégünk évzáró vacsoraestjét tartottuk a D50 Kulturális Központ & Hotel-ben. Minden szolgáltatással maximálisan megvoltunk elégedve, mind a helyszín mind a catering remek volt!
  Nagy-Faragó Dóra
  HR Vezető

Esküvői ajánlat

Érvényes:  2021 május 01. - 2021 December 31.
Nászutas lakosztály

Tartsd nálunk esküvődet 2021-ben, és a mi ajándékunk a nagy napon egy nászutas lakosztály az ifjú pár részére az esküvő teljes időtartama alatt.

Grátisz

 
Partnereink
envelopephonemap-markercalendar-fullchevron-down