Esküvői ajánlataink

Minden egy helyen

Életetek legszebb napján egyszerűen nincs helye a kompromisszumnak és nem szabad lemondanotok semmiről! Éppen ezért a D50 úgy lett kialakítva, hogy esküvőtök minden fontos pillanatát meg tudjátok tartani nálunk, egy helyen. Mindezt a belváros szívében, elegáns és impozáns környezetben.

Helyszín

Sokszor okoz fejtörést a jegyespároknak, hogy az esküvő napján a násznép hogyan utazzon át egyik helyszínről a másikra. Nálunk azonban nem kell ezen gondolkodnotok, mindent meg tudtok tartani egy helyen. Polgári szertartás díszes előcsarnokunkban vagy akár az udvaron, vacsora és lagzi tágas és lenyűgöző Esztergom termünkben.

Szállás

A belvárosban egyedülálló módon rendezvényközpontunk igényesen berendezett szobákkal is rendelkezik, így nem kell azon aggódnotok, hogy a vidékről vagy külföldről érkező vendégeiteket hol szállásoljátok el. 36 szoba várja a násznépet. Ezen felül pedig saját őrzött mélygarázsunk is rendelkezésetekre áll, így autóval érkező vendégeiteknek sem kell máshol parkolóhelyet keresniük.

Vendéglátás

Konyhánk minden igény kiszolgálására alkalmas, az esküvői menüt teljesen a Ti kívánságaitok szerint állítjuk össze. A klasszikus lakodalmas fogásoktól a speciális gourmet finomságokig mindent szívesen elkészítünk.

Extra szolgáltatások

A helyszín és catering szolgáltatáson kívül bátran fordulhattok hozzánk egyéb kéréseitekkel is. Ha nem találtatok még dekoratőrt, ceremóniamestert, szertartásvezetőt, DJ-t vagy zenekart, természetesen tudunk nektek ebben is segíteni. Minden területen vannak kiváló partnereink, így tudunk professzionális szolgáltatókat ajánlani, ha szükséges.

Esküvői ajánlat

Nászutas lakosztály
Tartsd nálunk esküvődet! Az Esztergom terem és az esküvői vacsora együttes megrendelése esetén ajándékunk a nagy napon egy nászutas lakosztály az ifjú pár részére az esküvő teljes időtartama alatt.
Copyright [2022] © Minden jog fenntartva! - D50 Hotel és Rendezvényközpont
NTAK regisztrációs szám: SZ22044148
Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | Impresszum