Konferencia

Tökéletes konferenciahelyszín

Minden, amire egy professzionális és jól lebonyolított konferenciához szüksége lehet, nálunk megtalálható. A D50-ben magas minőségű szolgáltatás várja a vendégeket.

Helyszín

Patinás épület a város központjában, amely mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. Legnagyobb termünk a 200 m² alapterületű impozáns Esztergom terem, vagy a -1. emeletünkön elhelyezkedő Pest-Buda terem egyaránt ideális lehet konferenciák lebonyolítására.

Szállás

24 igényesen berendezett Standard szoba várja azokat, akik vidékről vagy külföldről érkeznek a nálunk tartott rendezvényekre. VIP vendégek számára pedig 6 Premium szoba és 6 Superior lakosztály áll rendelkezésre. A rendezvény résztvevőinek továbbá biztosított a parkolás is, saját mélygarázsunkban vagy belső felszíni parkolónkban.

Vendéglátás

Rendezvényközpontunk konyhája minden igény kielégítésére alkalmas, így bármit biztosítani tudunk kéréstől függően a konferencia mellé, kávészünet szolgáltatástól egészen a díszvacsoráig. Intézményünkben kialakításra került továbbá egy exclusive kávézó is, mely ideális helyszín az üzleti megbeszélésekhez.

Extra szolgáltatások

A helyszín és catering szolgáltatáson kívül bátran fordulhatnank hozzánk egyéb kéréseikkel is. Amennyiben a konferenciához speciális technikai berendezésre, extra fényekre, előadáshoz pódiumbérlésre stb. lenne szükségük, abban is tudunk segíteni. Professzionális partnereink rendelkezésükre állnak.
Copyright [2022] © Minden jog fenntartva! - D50 Hotel és Rendezvényközpont
NTAK regisztrációs szám: SZ22044148
Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | Impresszum
GDS/IDS
Chain Code
Property Code
Amadeus (1A)
YX
BUDD50
Sabre (AA)
YX
605022
Galileo/Apollo (UA)
YX
H9951
Worldspan (1P)
YX
BUD50
DHISCO (WB)
GL
44234