Tréning

Kiváló tréninghelyszín

Minden, amire egy jól lebonyolított és sikeres tréninghez vagy oktatáshoz szüksége lehet, nálunk megtalálható. A D50-ben magas minőségű szolgáltatás várja a vendégeket.

Helyszín

Patinás épület a város központjában, amely mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. 60 m²-es, kiemelkedően világos Óbuda termünk vagy a -1. emeletünkön elhelyezkedő 85 m²-es Pest vagy Buda termeink is egyaránt ideálisak lehetnek tréningek lebonyolítására.

Szállás

24 igényesen berendezett Standard szoba várja azokat, akik vidékről vagy külföldről érkeznek a nálunk tartott rendezvényekre. VIP vendégek számára pedig 6 Premium szoba és 6 Superior lakosztály áll rendelkezésre. A rendezvény résztvevőinek továbbá biztosított a parkolás is, saját mélygarázsunkban vagy belső felszíni parkolónkban.

Vendéglátás

Rendezvényközpontunk konyhája minden igény kielégítésére alkalmas, így bármit biztosítani tudunk kéréstől függően a tréning mellé, kávészünet szolgáltatástól egészen a díszvacsoráig. Intézményünkben kialakításra került továbbá egy exclusive kávézó is, mely ideális helyszín az üzleti megbeszélésekhez.

Extra szolgáltatások

A helyszín és catering szolgáltatáson kívül bátran fordulhatnak hozzánk egyéb kéréseikkel is. Amennyiben a tréninghez speciális technikai berendezésre, prezenterre stb. lenne szükségük, abban is tudunk segíteni. Professzionális eszközeink és partnereink rendelkezésükre állnak.
Copyright [2022] © Minden jog fenntartva! - D50 Hotel és Rendezvényközpont
NTAK regisztrációs szám: SZ22044148
Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | Impresszum