Tréningek

A kompromisszummentes tréninghelyszín

Minden, amire egy jól lebonyolított és sikeres tréninghez vagy oktatáshoz szüksége lehet, nálunk megtalálható. A D50-ben magas minőségű szolgáltatás várja a vendégeket.

Helyszín

Patinás épület a város központjában, amely mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. 60 m²-es, kiemelkedően világos Óbuda termünk vagy a -1. emeletünkön elhelyezkedő 85 m²-es Pest vagy Buda termeink is egyaránt ideálisak lehetnek tréningek lebonyolítására.

Szállás

24 igényesen berendezett Standard szoba várja azokat, akik vidékről vagy külföldről érkeznek a nálunk tartott rendezvényekre. VIP vendégek számára pedig 6 Premium szoba és 6 Superior lakosztály áll rendelkezésre. A rendezvény résztvevőinek továbbá biztosított a parkolás is, saját mélygarázsunkban vagy belső felszíni parkolónkban.

Vendéglátás

Rendezvényközpontunk konyhája minden igény kielégítésére alkalmas, így bármit biztosítani tudunk kéréstől függően a tréning mellé, kávészünet szolgáltatástól egészen a díszvacsoráig. Intézményünkben kialakításra került továbbá egy exclusive kávézó is, mely ideális helyszín az üzleti megbeszélésekhez.

Extra szolgáltatások

A helyszín és catering szolgáltatáson kívül bátran fordulhatnak hozzánk egyéb kéréseikkel is. Amennyiben a tréninghez speciális technikai berendezésre, prezenterre stb. lenne szükségük, abban is tudunk segíteni. Professzionális eszközeink és partnereink rendelkezésükre állnak.
 • Álmodni sem mertünk arról, hogy az esküvőnk tökéletes helyszínét pont a belváros közepén fogjuk megtalálni, de mégis így lett. A D50-ben minden pontosan olyan volt, mint amit elképzeltünk.
  Szilvi & Ádám
  Jegyespár
 • Hónapok óta kerestem csoportfoglalkozásaimhoz egy olyan helyszínt, ami elegáns és igényes, de adottságait tekintve praktikus is. Örülök, hogy rátaláltam a D50 Kulturális Központra.
  Majoros Enikő
  Coach
 • Az egyházi és polgári szertartás, a fotózás, a vacsora, a lagzi minden egyhelyen gördülékenyen lezajlott. A D50 csapata mindenben készségesen és profin segített nekünk az első helyszínbejárástól a másnapi reggeliig. Nagyon nagy könnyebbség volt, hogy a vidéki vendégeknek nem kellett szállást keresnünk és persze külön köszönet az ajándék nászutas lakosztályért!
  Váriné Tóth Brigitta & Vári Mihály
  Jegyespár
 • Cégünk évzáró vacsoraestjét tartottuk a D50 Kulturális Központ & Hotel-ben. Minden szolgáltatással maximálisan megvoltunk elégedve, mind a helyszín mind a catering remek volt!
  Nagy-Faragó Dóra
  HR Vezető

Tréning ajánlat

Érvényes:  2021 Május 01. - 2021 December 31.
Grátisz tízórai vagy uzsonna

Tartsa csapatépítő programját a D50-ben és a közeli Városligetben és mi megajándékozzuk egy tízóraival, vagy uzsonnával a tréning ideje alatt.

Grátisz

 
Partnereink
envelopephonemap-markercalendar-fullchevron-down