Céges Rendezvények

Ideális rendezvényhelyszín

Minden, amire egy professzionális és gördülékeny rendezvényhez cégének szüksége lehet, nálunk megtalálható. Legyen szó évzáró partyról, konferenciáról, partnertalálkozóról, termék bemutatóról vagy akár csapatépítőről, a D50-ben magas minőségű szolgáltatás várja a vendégeket.

Helyszín

Patinás épület a város központjában, amely mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. A D50-ben 4 különböző méretű (technikailag teljesen felszerelt) szekcióterem kapott helyet 60 m²-től egészen 200 m²-ig, így helyszínünk egyaránt ideális kisebb megbeszélések és nagyszabású rendezvények lebonyolítására is.

Szállás

24 igényesen berendezett Standard szoba várja azokat, akik vidékről vagy külföldről érkeznek a nálunk tartott rendezvényekre. VIP vendégek számára pedig 6 Premium szoba és 6 Superior lakosztály áll rendelkezésre. A rendezvény résztvevőinek továbbá biztosított a parkolás is, saját mélygarázsunkban vagy belső felszíni parkolónkban.

Vendéglátás

Rendezvényközpontunk konyhája minden igény kielégítésére alkalmas, így bármit biztosítani tudunk kéréstől függően a rendezvény mellé, kávészünet szolgáltatástól egészen a díszvacsoráig. Intézményünkben kialakításra került továbbá egy exclusive kávézó is, mely az üzleti megbeszélések és az esti koccintások színtere lehet.

Extra szolgáltatások

A helyszín és catering szolgáltatáson kívül bátran fordulhatnak hozzánk egyéb kéréseikkel is. Amennyiben a rendezvényhez valamilyen szakemberre, például konferansziéra, esetleg előadóművészre, speciális látványelemekre, extra technikára, különleges berendezésre lenne szükségük, abban is tudunk segíteni. Professzionális partnereink rendelkezésükre állnak.
 • Álmodni sem mertünk arról, hogy az esküvőnk tökéletes helyszínét pont a belváros közepén fogjuk megtalálni, de mégis így lett. A D50-ben minden pontosan olyan volt, mint amit elképzeltünk.
  Szilvi & Ádám
  Jegyespár
 • Hónapok óta kerestem csoportfoglalkozásaimhoz egy olyan helyszínt, ami elegáns és igényes, de adottságait tekintve praktikus is. Örülök, hogy rátaláltam a D50 Kulturális Központra.
  Majoros Enikő
  Coach
 • Az egyházi és polgári szertartás, a fotózás, a vacsora, a lagzi minden egyhelyen gördülékenyen lezajlott. A D50 csapata mindenben készségesen és profin segített nekünk az első helyszínbejárástól a másnapi reggeliig. Nagyon nagy könnyebbség volt, hogy a vidéki vendégeknek nem kellett szállást keresnünk és persze külön köszönet az ajándék nászutas lakosztályért!
  Váriné Tóth Brigitta & Vári Mihály
  Jegyespár
 • Cégünk évzáró vacsoraestjét tartottuk a D50 Kulturális Központ & Hotel-ben. Minden szolgáltatással maximálisan megvoltunk elégedve, mind a helyszín mind a catering remek volt!
  Nagy-Faragó Dóra
  HR Vezető
Partnereink
envelopephonemap-markercalendar-fullchevron-down